En els nostres serveis de desembussaments de vàters i canonades, manteniment de canonades i fins i tot neteja o buidatge de fosses sèptiques o pous negres per tot el Vallès, ens hem trobat amb objectes increïbles i animals sorprenents que queden atrapats.

Mentre que el més comú és trobar-nos amb els residus com per exemple boles de greix, calç, tovalloletes humides, paper o sabó que no s’ha desfet. Desafortunadament, en alguns casos ens trobem amb tota mena d’animals atrapats en els nostres vàters o embornals, per la qual cosa és necessària una acció de rescat en tals casos.

A continuació us comptem quins són els animals més comuns:
Les rates són un dels animals més comuns ja que sovint viuen en al clavegueram on poden moure’s lliurement y trobar refugi, aigua i menjar ràpidament i amb facilitat.
Les rates poden crear veritables problemes en les xarxes de clavegueram perquè les seves dents súper-fortes poden mastegar fins al formigó i així causar un mal estructural significatiu.
També poden navegar per canonades i canals amb particular facilitat
Buscant una font d’aigua, no sempre troben el lloc adequat. Els ànecs són animals molt socials, interessants i intel·ligents. Necessiten accedir a l’aigua, ja que és part del seu hàbitat. Es coneixen nombrosos casos on ànecs van haver de ser rescatats de canonades d’un jardí o d’un ambient rural.
La idea de aixecar la tapa del vàter i trobar-se amb una serp o llangardaix genera malsons per a moltes persones. Però la realitat és que això no és tan pura fantasia com sembla, és cert, encara que poc probable, que les serps poden ficar-se pel desguàs i arribar fins al vàter

I, tu? Explica’ns si t’has trobat amb algun d’aquests animals en una canonada, vàter o desguàs de casa.

 

TRANS MARTEL MANTENIMENTS SEMPRE DISPONIBLE PER A RESOLDRE QUALSEVOL TIPUS DE DESEMBUSSAMENT, RESPECTANT SEMPRE ELS DRETS DELS ANIMALS I EL MEDI AMBIENT.

@transmartelmanteniments

93 580 73 92
629 777 570

clientes@trans-martel.com