DETECCIÓ D’ARQUETES SABADELL - DETECCIÓ D’ARQUETES CERDANYOLA - DETECCIÓ D’ARQUETES TERRASSA - DETECCIÓ D’ARQUETES MONTCADA - DETECCIÓ D’ARQUETES RUBI - DETECCIÓ D’ARQUETES VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES SANT CUGAT DEL VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES BARBERA DEL VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES POLINYA - DETECCIÓ D’ARQUETES CALDES DE MONTBUI - DETECCIÓ D’ARQUETES MOLLET - DETECCIÓ D’ARQUETES RIPOLLET - DETECCIÓ D’ARQUETES SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DETECCIÓ D’ARQUETES SANT QUIRZE

 

Es disposa de l'última tecnologia en equipo amb els quals podem detectar la ubicació i profunditat de les canonades, a més de la detecció d'arquetes que no estan registrades.

Això suposa que es millorin els serveis de neteja i se solucionis problemes d'embussos per no poder accedir als trams correctament. 

Realitzem serveis de desembussos urgents.

Els nostres serveis funcionen tot l'any fins i tot les dates més assenyalades, ja que entenem que davant un embús no hi ha calendaris.

Tenim cubes mixtes alta pressió i furgonetes equipades: vehicles adaptats per a donar el millor el millor servei.

Els nostres serveis destaquen per la rapidesa, l'eficàcia i la qualitat i experiència en la solució de problemes.

Des del moment en què vostè contacta amb nosaltres, el seu cas serà totalment analitzat pel nostre personal tècnic per a trobar la solució més adequada i econòmica.

Truqui’ns i solucionarem el seu problema ràpidament!

93 580 73 92
629 777 570
clientes@trans-martel.com
 

 

lunes, 29 de agosto de 2022 16:25:00 Categorías: Construcció Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

Comentarios

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio y para obtener datos estadísticos. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de cookies.Mas Información