DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - DESEMBOSSAMENTS SANT CUGAT DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS BARBERA DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS POLINYA - DESEMBOSSAMENTS CALDES DE MONTBUI - DESEMBOSSAMENTS MOLLET - DESEMBOSSAMENTS RIPOLLET - DESEMBOSSAMENTS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESEMBOSSAMENTS SANT QUIRZE

En els nostres serveis de desembussaments de vàters i canonades, manteniment de canonades i fins i tot neteja o buidatge de fosses sèptiques o pous negres per tot el Vallès, ens hem trobat amb objectes increïbles i animals sorprenents que queden atrapats.


Mentre que el més comú és trobar-nos amb els residus com per exemple boles de greix, calç, tovalloletes humides, paper o sabó que no s'ha desfet. Desafortunadament, en alguns casos ens trobem amb tota mena d'animals atrapats en els nostres vàters o embornals, per la qual cosa és necessària una acció de rescat en tals casos.


A continuació us comptem quins són els animals més comuns:
Les rates són un dels animals més comuns ja que sovint viuen en al clavegueram on poden moure's lliurement y trobar refugi, aigua i menjar ràpidament i amb facilitat.
Les rates poden crear veritables problemes en les xarxes de clavegueram perquè les seves dents súper-fortes poden mastegar fins al formigó i així causar un mal estructural significatiu.
També poden navegar per canonades i canals amb particular facilitat
 

Buscant una font d'aigua, no sempre troben el lloc adequat. Els ànecs són animals molt socials, interessants i intel·ligents. Necessiten accedir a l'aigua, ja que és part del seu hàbitat. Es coneixen nombrosos casos on ànecs van haver de ser rescatats de canonades d'un jardí o d'un ambient rural.
 

La idea de aixecar la tapa del vàter i trobar-se amb una serp o llangardaix genera malsons per a moltes persones. Però la realitat és que això no és tan pura fantasia com sembla, és cert, encara que poc probable, que les serps poden ficar-se pel desguàs i arribar fins al vàter

 

I, tu? Explica'ns si t'has trobat amb algun d'aquests animals en una canonada, vàter o desguàs de casa.

 

 

TRANS MARTEL MANTENIMENTS SEMPRE DISPONIBLE PER A RESOLDRE QUALSEVOL TIPUS DE DESEMBUSSAMENT, RESPECTANT SEMPRE ELS DRETS DELS ANIMALS I EL MEDI AMBIENT.


@transmartelmanteniments


93 580 73 92
629 777 570


clientes@trans-martel.com

 

miércoles, 14 de septiembre de 2022 16:10:00 Categorías: Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

Comentarios

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio y para obtener datos estadísticos. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de cookies.Mas Información