Llogues de contenidors a tot el Vallès 

LLOGUER DE CONTENIDORS SABADELL - LLOGUER DE CONTENIDORS CERDANYOLA - LLOGUER DE CONTENIDORS TERRASSA - LLOGUER DE CONTENIDORS MONTCADA - LLOGUER DE CONTENIDORS RUBI - LLOGUER DE CONTENIDORS VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS SANT CUGAT DEL VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS BARBERA DEL VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS POLINYA - LLOGUER DE CONTENIDORS CALDES DE MONTBUI - LLOGUER DE CONTENIDORS MOLLET - LLOGUER DE CONTENIDORS RIPOLLET - LLOGUER DE CONTENIDORS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA -

 

 

 

 

 

 

A Trans Martel disposem de servei de lloguer de tot tipus de contenidors i gestió de residus.

Ens avalen més de 50 anys d'experiència dedicats al transport i lloguer de contenidors per a residus de construcció o industrials.

Equips adequats per a tota mena de contenidors metàl·lics o d'indústria .
Per a això disposem de camions recol·lectors i de camions porta-contenidors. Comptem amb una moderna flota de camions, preparats per a la càrrega i descàrrega dels contenidors.

Amb l'objectiu de prestar una atenció integral, també ens encarreguem de la gestió dels residus que transportem.

 

lunes, 3 de octubre de 2022 15:44:00 Categorías: Construcció Residus
Valorar este contenido 0 Votos

DESSEMBUSAMENT DE CANONADES A TOT EL VALLÈS 

DESATASCO RAICES SABADELL - DESATASCO RAICES CERDANYOLA - DESATASCO RAICES TERRASSA - DESATASCO RAICES MONTCADA - DESATASCO RAICES RUBI - DESATASCO RAICES VALLES - DESATASCO RAICES SANT CUGAT DEL VALLES - DESATASCO RAICES BARBERA DEL VALLES - DESATASCO RAICES POLINYA - DESATASCO RAICES CALDES DE MONTBUI - DESATASCO RAICES MOLLET - DESATASCO RAICES RIPOLLET - DESATASCO RAICES SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESATASCO RAICES SANT QUIRZE

En els nostres treballs de desembossaments per tot el Vallès Occidental i Vallès Oriental, ens hem trobat amb molt males experiències pel trencament de canonades a causa de fortes arrels de determinats arbres.

Gràcies a les nostres càmeres d'inspecció TV i la tovera talla arrels, hem solucionat tots els problemes encara que alguns necessiten una reparació posterior del desguàs, a causa del trencament total de la canonada.

Un gran arbre al jardí dóna molta vida, és molt bonic, però el problema arriba quan les seves arrels afecten la nostra instal·lació d’aigua destrossant constantment les canonades, fosses sèptiques o pous negres.

Per això Trans Martel Manteniments us aconsella que abans de plantar un arbre al jardí ha de saber quins tipus NO poden conviure amb la seva instal·lació d'aigua.

Arbres amb arrels agressives: eucaliptus, ficus, aurons, castanyer d'Índies, pollancres, rosses, oms, plataners, salzes, til·lers, faigs, figueres, moreres, mimoses, ombú, alamo, acàcia, roure, bedoll, alzina.

Per altre banda, si preocupem de subministrar a l’arbre de manera adequada i contínua els nutrients que li falten, és possible que les seves arrels no creixin gaire.

Si les teves canonades estan constantment embossades, deteriorades o trencades, i tens un exemplar d'arbre amb arrels agressives, truqui'ns i solucionarem el seu problema ràpidament.

Demana pressupost sense compromís.

93 580 73 92

629 777 570

clientes@trans-martel.com

http://trans-martel.com (link a la bio)

.
.
.
.
.
.
.
.
#montcadaireixac #santaperpetua #santaperpetua #ripollet #lallagosta #cerdanyoladelvalles #santacolomadegramenet #santacoloma #martorelles #badalona #barcelona #santandreudepalomar #santiga #valles #vallès #mollet #sabadell #terrassa #desatascos24h #desatascos #servicio24horas #saneamiento #urgencias #fuga #inundacion #inundación #residuos #transporteresíduos #mantenimiento #alcantarilla

miércoles, 21 de septiembre de 2022 15:00:00 Categorías: Desembussos Residus
Valorar este contenido 0 Votos

DESEMBOSSAMENTS al VALLÈS 

DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - DESEMBOSSAMENTS SANT CUGAT DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS BARBERA DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS POLINYA - DESEMBOSSAMENTS CALDES DE MONTBUI - DESEMBOSSAMENTS MOLLET - DESEMBOSSAMENTS RIPOLLET - DESEMBOSSAMENTS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESEMBOSSAMENTS SANT QUIRZE

En els nostres serveis de desembussaments de vàters i canonades, manteniment de canonades i fins i tot neteja o buidatge de fosses sèptiques o pous negres per tot el Vallès, ens hem trobat amb objectes increïbles i animals sorprenents que queden atrapats.


Mentre que el més comú és trobar-nos amb els residus com per exemple boles de greix, calç, tovalloletes humides, paper o sabó que no s'ha desfet. Desafortunadament, en alguns casos ens trobem amb tota mena d'animals atrapats en els nostres vàters o embornals, per la qual cosa és necessària una acció de rescat en tals casos.


A continuació us comptem quins són els animals més comuns:
Les rates són un dels animals més comuns ja que sovint viuen en al clavegueram on poden moure's lliurement y trobar refugi, aigua i menjar ràpidament i amb facilitat.
Les rates poden crear veritables problemes en les xarxes de clavegueram perquè les seves dents súper-fortes poden mastegar fins al formigó i així causar un mal estructural significatiu.
També poden navegar per canonades i canals amb particular facilitat
 

Buscant una font d'aigua, no sempre troben el lloc adequat. Els ànecs són animals molt socials, interessants i intel·ligents. Necessiten accedir a l'aigua, ja que és part del seu hàbitat. Es coneixen nombrosos casos on ànecs van haver de ser rescatats de canonades d'un jardí o d'un ambient rural.
 

La idea de aixecar la tapa del vàter i trobar-se amb una serp o llangardaix genera malsons per a moltes persones. Però la realitat és que això no és tan pura fantasia com sembla, és cert, encara que poc probable, que les serps poden ficar-se pel desguàs i arribar fins al vàter

 

I, tu? Explica'ns si t'has trobat amb algun d'aquests animals en una canonada, vàter o desguàs de casa.

 

 

TRANS MARTEL MANTENIMENTS SEMPRE DISPONIBLE PER A RESOLDRE QUALSEVOL TIPUS DE DESEMBUSSAMENT, RESPECTANT SEMPRE ELS DRETS DELS ANIMALS I EL MEDI AMBIENT.


@transmartelmanteniments


93 580 73 92
629 777 570


clientes@trans-martel.com

 

miércoles, 14 de septiembre de 2022 16:10:00 Categorías: Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

DETECCIÓ D'ARQUETES OCULTES A TOT EL VALLÈS 

DETECCIÓ D’ARQUETES SABADELL - DETECCIÓ D’ARQUETES CERDANYOLA - DETECCIÓ D’ARQUETES TERRASSA - DETECCIÓ D’ARQUETES MONTCADA - DETECCIÓ D’ARQUETES RUBI - DETECCIÓ D’ARQUETES VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES SANT CUGAT DEL VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES BARBERA DEL VALLES - DETECCIÓ D’ARQUETES POLINYA - DETECCIÓ D’ARQUETES CALDES DE MONTBUI - DETECCIÓ D’ARQUETES MOLLET - DETECCIÓ D’ARQUETES RIPOLLET - DETECCIÓ D’ARQUETES SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DETECCIÓ D’ARQUETES SANT QUIRZE

 

Es disposa de l'última tecnologia en equipo amb els quals podem detectar la ubicació i profunditat de les canonades, a més de la detecció d'arquetes que no estan registrades.

Això suposa que es millorin els serveis de neteja i se solucionis problemes d'embussos per no poder accedir als trams correctament. 

Realitzem serveis de desembussos urgents.

Els nostres serveis funcionen tot l'any fins i tot les dates més assenyalades, ja que entenem que davant un embús no hi ha calendaris.

Tenim cubes mixtes alta pressió i furgonetes equipades: vehicles adaptats per a donar el millor el millor servei.

Els nostres serveis destaquen per la rapidesa, l'eficàcia i la qualitat i experiència en la solució de problemes.

Des del moment en què vostè contacta amb nosaltres, el seu cas serà totalment analitzat pel nostre personal tècnic per a trobar la solució més adequada i econòmica.

Truqui’ns i solucionarem el seu problema ràpidament!

93 580 73 92
629 777 570
clientes@trans-martel.com
 

 

lunes, 29 de agosto de 2022 16:25:00 Categorías: Construcció Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

SERVEIS A TOT EL VALLÈS 

DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - DESEMBOSSAMENTS SANT CUGAT DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS BARBERA DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS POLINYA - DESEMBOSSAMENTS CALDES DE MONTBUI - DESEMBOSSAMENTS MOLLET - DESEMBOSSAMENTS RIPOLLET - DESEMBOSSAMENTS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESEMBOSSAMENTS SANT QUIRZE

 

A Trans Martel Manteniments SL ens avalen més de 50 anys de expriéncia en manteniment i construcció de canonades.

Disposem del més avançat equip per prestar un servei amb la màxima rapidesa i eficàcia.

Demana pressupost sense cap compromís.

Si té alguna urgència o embús, si a causa d’una forta pluja el seu pàrquing ha quedat inundat truqui’ns i solucionarem el seu problema ràpidament.


Segueix-nos a les xarxes socials i no et perdis cap novetat! 

93 580 73 92

629 777 570

TRANS MARTEL MANTENIMENTS SL

lunes, 29 de agosto de 2022 16:22:00 Categorías: Construcció Desembussos Residus
Valorar este contenido 1 Votos

RECOLLIDA, TRANSPORT I TRACTAMENT DE RESIDUS A TOT EL VALÈS 

GESTIÓ DE RESIDUS SABADELL - GESTIÓ DE RESIDUS CERDANYOLA - GESTIÓ DE RESIDUS TERRASSA - GESTIÓ DE RESIDUS MONTCADA - GESTIÓ DE RESIDUS RUBI - GESTIÓ DE RESIDUS VALLES - GESTIÓ DE RESIDUS SANT CUGAT DEL VALLES - GESTIÓ DE RESIDUS BARBERA DEL VALLES - GESTIÓ DE RESIDUS POLINYA - GESTIÓ DE RESIDUS CALDES DE MONTBUI - GESTIÓ DE RESIDUS MOLLET - GESTIÓ DE RESIDUS RIPOLLET - GESTIÓ DE RESIDUS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - GESTIÓ DE RESIDUS SANT QUIRZE

   

TRANSMARTEL MANTENIMENTS SL ofereixi condicionament, transport i eliminació de residus especials i perillosos.

 

Solucionem i facilitem tot tipus de tràmits amb l'Agència Catalana de Residus.

Realitzem una gestió integral dels seus residus per a reduir al mínim els costos per a la seva empresa.

Ens encarreguem de declaracions de residus i assessorament en les obligacions del productor.

No oblidem que el medi ambient és de tots i la nostra responsabilitat és cuidar-lo.

 

 

TRANSPORT de RESIDUS

Sent Transportistes de Residus autoritzats amb número T-4559, transportem tota classe de residus en general, sòlids, líquids i especials.

Equips adequats per a tota mena de contenidors metàl·lics o d'indústria.

Per a això disposem de camions recol·lectors i de camions portacontenidors.

 

 

RECOLLIDA ITINERANT I TRACTAMENT DE RESIDUS

Realitzem la recollida i tractament adequat per tota classe de residus en general i especials.

Recollida selectiva, tractament i eliminació de residus d'indústria.

Donem sortida als residus per a optimitzar i reduir emportant-se a Plantes Autoritzades per Junta de Residus.

 

 

TIPUS RESIDUS

Fibrociment, amiant, fluorescents, absorbents, llaunes amb restes, envasos contaminats, restes de pintura, vidres, terres, formigó, pedra, ceràmica, etc.

 

93 580 73 92

629 777 570

clientes@trans-martel.com

 

lunes, 8 de agosto de 2022 17:00:00 Categorías: Construcció Residus
Valorar este contenido 0 Votos

CONSTRUCCIÓ I MANTENIMENT A TOT EL VALLÈS 

OBRA CIVIL SABADELL - OBRA CIVIL CERDANYOLA - OBRA CIVIL TERRASSA - OBRA CIVIL MONTCADA - OBRA CIVIL RUBI - OBRA CIVIL VALLES - OBRA CIVIL SANT CUGAT DEL VALLES - OBRA CIVIL BARBERA DEL VALLES - OBRA CIVIL POLINYA - OBRA CIVIL CALDES DE MONTBUI - OBRA CIVIL MOLLET - OBRA CIVIL RIPOLLET - OBRA CIVIL SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - OBRA CIVIL SANT QUIRZE
lunes, 8 de agosto de 2022 16:50:00 Categorías: Construcció Residus
Valorar este contenido 0 Votos

AL VOSTRE SERVEI TOTES LES VACANCES D'ESTIU! SERVEI DE DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - 

DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - DESEMBOSSAMENTS SANT CUGAT DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS BARBERA DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS POLINYA - DESEMBOSSAMENTS CALDES DE MONTBUI - DESEMBOSSAMENTS MOLLET - DESEMBOSSAMENTS RIPOLLET - DESEMBOSSAMENTS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESEMBOSSAMENTS SANT QUIRZE

NO TANQUEM PER VACANCES!
SERVEI 24H ELS 365 DIES DE L'ANY !


Realitzem serveis de desembussos urgents.

Els nostres serveis funcionen tot l'any fins i tot les dates més assenyalades, ja que entenem que davant un embús no hi ha calendaris.

Si sofreix alguna urgència o embús, si a causa d'una forta pluja el seu pàrquing soterrani ha quedat inundat, si sofreix una inundació per la raó que sigui nosaltres solucionarem el seu problema.

Tenim cubes mixtes alta pressió i furgonetes equipades: vehicles adaptats per a donar el millor el millor servei.

Els nostres serveis destaquen per la rapidesa, l'eficàcia i la qualitat i experiència en la solució de problemes.


Des del moment en què vostè contacta amb nosaltres, el seu cas serà totalment analitzat pel nostre personal tècnic per a trobar la solució més adequada i econòmica.

Truqui’ns i solucionarem el seu problema ràpidament!

93 580 73 92
629 777 570
clientes@trans-martel.com

 

lunes, 8 de agosto de 2022 16:36:00 Categorías: Construcció Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

Llogues de contenidor a tot el Vallès 

LLOGUER DE CONTENIDORS SABADELL - LLOGUER DE CONTENIDORS CERDANYOLA - LLOGUER DE CONTENIDORS TERRASSA - LLOGUER DE CONTENIDORS MONTCADA - LLOGUER DE CONTENIDORS RUBI - LLOGUER DE CONTENIDORS VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS SANT CUGAT DEL VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS BARBERA DEL VALLES - LLOGUER DE CONTENIDORS POLINYA - LLOGUER DE CONTENIDORS CALDES DE MONTBUI - LLOGUER DE CONTENIDORS MOLLET - LLOGUER DE CONTENIDORS RIPOLLET - LLOGUER DE CONTENIDORS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - L

 

A Trans Martel disposem de servei de lloguer de tot tipus de contenidors i gestió de residus.

Ens avalen més de 50 anys d'experiència dedicats al transport i lloguer de contenidors per a residus de construcció o industrials.

Equips adequats per a tota mena de contenidors metàl·lics o d'indústria .
Per a això disposem de camions recol·lectors i de camions porta-contenidors. Comptem amb una moderna flota de camions, preparats per a la càrrega i descàrrega dels contenidors.

Amb l'objectiu de prestar una atenció integral, també ens encarreguem de la gestió dels residus que transportem.

Més informació a http://trans-martel.com/
93 580 73 92
629 777 570

clientes@trans-martel.com

 

lunes, 1 de agosto de 2022 14:31:00 Categorías: Construcció Residus
Valorar este contenido 0 Votos

RETIRADA I TRANSPORT D'AMIANT 

RETIRADA AMIANT SABADELL - RETIRADA AMIANT CERDANYOLA - RETIRADA AMIANT TERRASSA - RETIRADA AMIANT MONTCADA - RETIRADA AMIANT RUBI - RETIRADA AMIANT VALLES - RETIRADA AMIANT SANT CUGAT DEL VALLES - RETIRADA AMIANT BARBERA DEL VALLES - RETIRADA AMIANT POLINYA - RETIRADA AMIANT CALDES DE MONTBUI - RETIRADA AMIANT MOLLET - RETIRADA AMIANT RIPOLLET - RETIRADA AMIANT SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - RETIRADA AMIANT SANT QUIRZE

RETIRADA I TRANSPORT D'AMIANT

Al voltant del 1990, un material molt comú en la construcció va ser el fibrociment, que apareixia en forma de sostres corrugats, baixants i tancs d'aigua, que contenia amiant i més tard va ser prohibit per causar càncer.

Les fàbriques que detecten aquest tipus de residus tenen l'obligació legal de prevenir els riscos laborals i la seva gestió.

Trans Martel s'encarrega de la retirada amiant al Vallés i també del seu transport fins a les plantes Autoritzades per Junta de Residus.

93 580 73 92
629 777 570
clientes@trans-martel.com

.
.
.
.
.
.
 
 

 

 

 

lunes, 18 de julio de 2022 16:33:00 Categorías: Construcció Residus
Valorar este contenido 0 Votos
Página 1 de 4 1 2 3 4 > >>

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio y para obtener datos estadísticos. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de cookies.Mas Información