DESSEMBUSAMENT DE CANONADES A TOT EL VALLÈS 

DESATASCO RAICES SABADELL - DESATASCO RAICES CERDANYOLA - DESATASCO RAICES TERRASSA - DESATASCO RAICES MONTCADA - DESATASCO RAICES RUBI - DESATASCO RAICES VALLES - DESATASCO RAICES SANT CUGAT DEL VALLES - DESATASCO RAICES BARBERA DEL VALLES - DESATASCO RAICES POLINYA - DESATASCO RAICES CALDES DE MONTBUI - DESATASCO RAICES MOLLET - DESATASCO RAICES RIPOLLET - DESATASCO RAICES SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESATASCO RAICES SANT QUIRZE

En els nostres treballs de desembossaments per tot el Vallès Occidental i Vallès Oriental, ens hem trobat amb molt males experiències pel trencament de canonades a causa de fortes arrels de determinats arbres.

Gràcies a les nostres càmeres d'inspecció TV i la tovera talla arrels, hem solucionat tots els problemes encara que alguns necessiten una reparació posterior del desguàs, a causa del trencament total de la canonada.

Un gran arbre al jardí dóna molta vida, és molt bonic, però el problema arriba quan les seves arrels afecten la nostra instal·lació d’aigua destrossant constantment les canonades, fosses sèptiques o pous negres.

Per això Trans Martel Manteniments us aconsella que abans de plantar un arbre al jardí ha de saber quins tipus NO poden conviure amb la seva instal·lació d'aigua.

Arbres amb arrels agressives: eucaliptus, ficus, aurons, castanyer d'Índies, pollancres, rosses, oms, plataners, salzes, til·lers, faigs, figueres, moreres, mimoses, ombú, alamo, acàcia, roure, bedoll, alzina.

Per altre banda, si preocupem de subministrar a l’arbre de manera adequada i contínua els nutrients que li falten, és possible que les seves arrels no creixin gaire.

Si les teves canonades estan constantment embossades, deteriorades o trencades, i tens un exemplar d'arbre amb arrels agressives, truqui'ns i solucionarem el seu problema ràpidament.

Demana pressupost sense compromís.

93 580 73 92

629 777 570

clientes@trans-martel.com

http://trans-martel.com (link a la bio)

.
.
.
.
.
.
.
.
#montcadaireixac #santaperpetua #santaperpetua #ripollet #lallagosta #cerdanyoladelvalles #santacolomadegramenet #santacoloma #martorelles #badalona #barcelona #santandreudepalomar #santiga #valles #vallès #mollet #sabadell #terrassa #desatascos24h #desatascos #servicio24horas #saneamiento #urgencias #fuga #inundacion #inundación #residuos #transporteresíduos #mantenimiento #alcantarilla

miércoles, 21 de septiembre de 2022 15:00:00 Categorías: Desembussos Residus
Valorar este contenido 0 Votos

DESEMBOSSAMENTS al VALLÈS 

DESEMBOSSAMENTS SABADELL - DESEMBOSSAMENTS CERDANYOLA - DESEMBOSSAMENTS TERRASSA - DESEMBOSSAMENTS MONTCADA - DESEMBOSSAMENTS RUBI - DESEMBOSSAMENTS VALLES - DESEMBOSSAMENTS SANT CUGAT DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS BARBERA DEL VALLES - DESEMBOSSAMENTS POLINYA - DESEMBOSSAMENTS CALDES DE MONTBUI - DESEMBOSSAMENTS MOLLET - DESEMBOSSAMENTS RIPOLLET - DESEMBOSSAMENTS SANTA PERPETUA DE LA MOGODA - DESEMBOSSAMENTS SANT QUIRZE

En els nostres serveis de desembussaments de vàters i canonades, manteniment de canonades i fins i tot neteja o buidatge de fosses sèptiques o pous negres per tot el Vallès, ens hem trobat amb objectes increïbles i animals sorprenents que queden atrapats.


Mentre que el més comú és trobar-nos amb els residus com per exemple boles de greix, calç, tovalloletes humides, paper o sabó que no s'ha desfet. Desafortunadament, en alguns casos ens trobem amb tota mena d'animals atrapats en els nostres vàters o embornals, per la qual cosa és necessària una acció de rescat en tals casos.


A continuació us comptem quins són els animals més comuns:
Les rates són un dels animals més comuns ja que sovint viuen en al clavegueram on poden moure's lliurement y trobar refugi, aigua i menjar ràpidament i amb facilitat.
Les rates poden crear veritables problemes en les xarxes de clavegueram perquè les seves dents súper-fortes poden mastegar fins al formigó i així causar un mal estructural significatiu.
També poden navegar per canonades i canals amb particular facilitat
 

Buscant una font d'aigua, no sempre troben el lloc adequat. Els ànecs són animals molt socials, interessants i intel·ligents. Necessiten accedir a l'aigua, ja que és part del seu hàbitat. Es coneixen nombrosos casos on ànecs van haver de ser rescatats de canonades d'un jardí o d'un ambient rural.
 

La idea de aixecar la tapa del vàter i trobar-se amb una serp o llangardaix genera malsons per a moltes persones. Però la realitat és que això no és tan pura fantasia com sembla, és cert, encara que poc probable, que les serps poden ficar-se pel desguàs i arribar fins al vàter

 

I, tu? Explica'ns si t'has trobat amb algun d'aquests animals en una canonada, vàter o desguàs de casa.

 

 

TRANS MARTEL MANTENIMENTS SEMPRE DISPONIBLE PER A RESOLDRE QUALSEVOL TIPUS DE DESEMBUSSAMENT, RESPECTANT SEMPRE ELS DRETS DELS ANIMALS I EL MEDI AMBIENT.


@transmartelmanteniments


93 580 73 92
629 777 570


clientes@trans-martel.com

 

miércoles, 14 de septiembre de 2022 16:10:00 Categorías: Desembussos
Valorar este contenido 0 Votos

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio y para obtener datos estadísticos. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, en nuestra Política de cookies.Mas Información